Події
20 січня 2019
В готельному комплексі на Львівщині отруїлися 11 людей
Постраждалі від госпіталізації відмовились та виїхали з готельного комплексу за місцем проживання.
news-image

У селищі Славське (Львівська область) в готельному комплексі "Перлина Карпат" в ході святкування корпоративу IT-компанії отруїлись 11 людей. Про це повідомляється на сайті ГУ Держпродспоживслужби Львівської області.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«13.01.18 р. в готельному комплексі «Перлина Карпат» ТзОВ «Резорт Перлина Карпат» в смт. Славське Сколівського району вул. І.Франка,43Б за медичною допомогою звернулося 11 дорослих осіб. Усім встановлений первинний діагноз – гостра кишкова інфекція», - йдеться в повідомленні.

 Зазначається, що постраждалі від госпіталізації відмовились та виїхали з готельного комплексу за місцем проживання (м. Київ, Київська обл., Черкаська обл, та місто Баку). Відомство встановило, що у готелі проводився корпоратив ІТ-компанії, в якому брала участь 41 особа. “Харчувались протягом 11.01.2019р.-12.01.2019 р. в закладі (сніданки та  банкет-вечері), обіди – за межами закладу”, - зазначили у Держпродспоживслужби. Фахівці відомства провели позапланову перевірку ресторану готельного комплексу, з відбором проб продуктів, води, змивів з об’єктів довкілля. Проведено раптове обстеження персоналу. Наразі проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації спалаху.


Читайте також: В Харкові нетверезий громадянин Іраку до смерті забив пенсіонера