Політика
23 січня 2019
Зрадника зрадили: від Мураєва втік його найближчий соратник
Раніше Данило Миро разом з Євгеном Мураєвим покинули партію Вадима Рабіновича «За життя».
news-image

Один з найближчих соратників лідера партії «Наші» Євгена Мураєва, керівник її дніпровського осередку Данило Миро покинув політсилу. Про це Миро написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!»

«Щоб уникнути зайвих питань і маніпуляцій на цю тему, повідомляю, я більше не є лідером політичної партії «Наші» в місті Дніпро. Партія розвивається. Керівництво партії вирішило знайти на цю посаду більш міцного і досвідченого. У структурі партії мене теж немає», - повідомив, не приховуючи свого розчарування, Миро.


Раніше Євген Мураєв неодноразово згадував Данила Міро серед своїх найближчих соратників. На даний момент остаточно невідомо про причини такого рішення, проте факт втечі лідера дніпровського осередку «Наших» не залишився непоміченим в соцмережах.

Сам Міро у своєму повідомленні згадав про намір рухатися в нових проектах, що говорить про його плани перейти в іншу, більш перспективну політичну силу. У коментарях до посту про відхід Міро з партії багато хто відзначає правильність цього рішення і критикують політику Мураєва.

«З Данилом я згоден працювати, з іншими - ні. Якщо з партією на місцях відбуватиметься те, що відбувається, то до біса таку партію. Як я подивлюся, то будь-який благий почин можна поховати, віддавши не в ті руки», - розкритикував кадрову політику Мураєва депутат Соборної райради Дніпра Арсен Черних.

Варто нагадати, що раніше Данило Миро разом з Євгеном Мураєвим покинули партію Вадима Рабіновича «За життя». Саме разом з такими перебіжчиками, як Міро, Мураєв створював свій політичний проект «Наші». Який згодом був скомпрометований висловлюваннями і діяльністю Мураєва, зокрема, його доносом в СБУ на колишніх соратників по опозиції.