Політика
24 січня 2019
Кандидат у президенти похвалився тим, що набрав у Давосі безкоштовних шапок попри зауваження охоронців
За словами кандидата, друзі і знайомі попросили його привезти шапки.
news-image

Кандидат в президенти України Ігор Шевченко на Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі намагався набрати кілька безкоштовних шапок.   Про це він сам написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!» із посиланням на УП.

За словами Шевченка, друзі і знайомі попросили його привезти шапки, які безкоштовно можна отримати на форумі.

"Таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я б не був Шевченком аби не вдався до "шапкових махінацій" заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину бажаючих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я взяв зразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила", - розповів він, додавши, що потім вирішив повернутися, бо "зрозумів, що мало взяв".
"Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і ледь мене не арештував). Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть. А я б не був українцем якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він "дозволив" мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього "не бачить". Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку", - додав Шевченко.

Він заявив, що зробив це заради друзів.

Пізніше він опублікував фото із п’ятьма шапками з підписом "Давоські трофеї".

.