Війна
30 січня 2019
ООС: Українські військові знищили вантажівку бойовиків з озброєнням
Українські військові знищили військову вантажівку "КАМАЗ" з озброєнням та матеріально-технічними засобами бойовиків і ліквідували засідку
news-image

Минулої доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, тричі застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Втрат серед бійців ОС немає. Українські військові знищили військову вантажівку "КАМАЗ" з озброєнням та матеріально-технічними засобами бойовиків і ліквідували засідку.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднних сил, пише «Є!» з посиланням на УП.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі міста Авдіївка, з автоматичних гранатометів - поблизу селища Богданівка.
Із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі населеного пункту Гнутове; із гранатометів різних систем – поблизу селища Новомихайлівка", - підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ОС з мінометів калібру 82 мм. в районі селища Кримське та  населеного пункту Катеринівка, з великокаліберних кулеметів - в районі селища Луганське.

Із мінометів калібру 82 мм. та великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту хутір Вільний.

За даними розвідки, 29 січня 4 окупантів знищено, 6 - отримали поранення.

Крім того, українські військові знищили військову вантажівку "КАМАЗ" з озброєнням та матеріально-технічними засобами бойовиків.

"Також, в ході розвідувальних заходів на Докучаєвському напрямку, було виявлено і ліквідовано засідку противника та захоплено: ПТРК "Фагот" - 1шт.; РПГ-18 - 1шт.; НСВ-12,7 "Утьос" - 1 шт. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - йдеться у звіті.

Читайте також:Бойовики обстріляли житлові будинки в селищі Золоте-5