Політика
1 лютого 2019
Рабінович: Ми обов'язково влаштуємо салют на честь визволення нашої країни від Супрун
На думку нардепа, Уляна Супрун - це "людина, яка є символом некомпетентності".
news-image

Звільнення України від представників нинішньої влади почнеться з вигнання тимчасової виконувачки обов'язків глави Міністерства охорони здоров'я Уляни Супрун. Про це в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат, засновник «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Будь-хто, хто наближає день позбавлення України від Супрун, робить добру справу і надає країні послугу. Я підтримаю в цьому питанні й президента, і прем'єра, і кого завгодно. Насправді все значно складніше. Ми свого часу довго чекали, коли піде екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарева. Якщо ви пам'ятаєте, то ми дали салют на честь визволення нашої країни від неї. Нам не набагато легше стало, але все-таки одним паразитом менше. Я думаю, що ми такий же салют влаштуємо з нагоди відставки Супрун. Ми подали вже кілька судових позовів проти неї. Зараз влада просто зрозуміла, що перед виборами треба дійсно від неї позбавлятися. Тому що той мінус, який вона несе для них, вже зашкалює», - сказав парламентарій.

За його словами, через провальну медичну реформу питання звільнення Супрун має вирішитися дуже скоро. 

«Я дуже оптимістичний у цьому питанні. Ми продовжимо мітинги щодо Супрун. Я обіцяю нашим виборцям, що ми обов'язково влаштуємо ще і салют визволення нашої батьківщини від т.в.о. голови МОЗ. Ми взагалі від всіх них звільнимося скоро, але почнемо саме з неї. Це людина, яка є символом некомпетентності, наруги над Україною, невіри керівництва країни у власний народ. Ця людина повинна піти», - переконаний народний депутат.

Лідер «Опозиційної платформи - За життя» також згадав про те, до чого привели згубні псевдореформи, що проводяться в країні.

«Після «реформ» Супрун і взагалі нашої влади у нас в країні намітилася важка ситуація з нестачею місць для поховання. Сьогодні в Україні потрібно побудувати 550 нових кладовищ. Ось чого домоглася своєї діяльністю Супрун і їй подібні! Влада сконцентрувала в одних руках мільярди, наплювала на закони України. Ми це все бачимо, але не хочемо виходити на Майдан. Не потрібно революцій, потрібно один раз проголосувати за прагматичну владу, яка буде будувати нормальну, людську країну», - уклав Вадим Рабінович.