Світ
7 лютого 2019
У Москві відьми влаштували шабаш на підтримку Путіна (відео)
Чоловіки і жінки, які називають себе «відьмаками і відьмами» вважають, що російському президенту потрібен магічний захист.
news-image

У Москві чоловіки і жінки, які називають себе ведьмаками і відьмами, провели обряд на підтримку Росії і особисто президента Володимира Путіна, пише «Є!»з посиланням на ТСН.

Обряд під назвою "Позаурочне магічне коло" проводили представники окультної організації "Імперія найсильніших відьом", передає Настоящее время.

Відьми вирішили, що Путін навіть за підтримки 77% росіян, які проголосували за нього на виборах, все одно потребує магічної підтримки.

Обряд тривав близько 20 хвилин і полягав у спільному читанні заклинань з книги головної московської відьми. Відьми впевнені, що такий шабаш обов'язково повинен додати Путіну сил.

Нагадаємо, екзорцисти, відьми, окультисти і представники магічних груп вирішили об'єднатися в боротьбі з президентом США Дональдом Трампом. Ритуали, спрямовані на те, щоб "зв'язати Трампа і всіх, хто йому допомагає", рекомендується проводити опівночі кожен місяць на убуваючий місяць, коли глава держави вже покинув робочий кабінет. 

 

Читайте також:Якщо за п'ять років Україна не зробить ривок, Росія нас розвалить, - Клімкін