Події
7 лютого 2019
Суд відібрав у Агентства з розшуку активів вертолітний майданчик Януковича
Столична прокуратура не погодилась із рішенням суду.
news-image

Голосіївський райсуд Києва задовольнив клопотання адвоката "Амадеус Ко" та зобов’язав Нацагентство з розшуку та менеджменту активів, одержаних від корупційних та інших злочинів повернути КВЦ "Парковий" у користування юридичному власнику. Як повідомляє прокуратура Києва, таке рішення було прийняте 6 лютого, передає «Є!» із посиланням на УП.

Підкреслюється, що арешт майна із забороною його відчуження суд не скасував.

"Не погоджуючись з ухваленими рішеннями столична прокуратура готує нове клопотання до суду про арешт цього майна та передачу його в управління АРМА", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо: 3 серпня 2017 року Апеляційний суд Києва наклав арешт та заборонив користуватися, розпоряджатися та відчужувати земельні ділянки та будівлі по вулиці Паркова дорога, 16-А.

  • У травні 2018 року журналісти повідомили, що новим власником центру стала довірена особа нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Максима Єфімова.
  • 20 серпня 2018 року майно на Парковій дорозі, 16-А Голосіївський райсуд Києва передав в управління АРМА.
  • 11 жовтня 2018 року АРМА провело конкурс на визначення управителя вертолітного майданчика, на якому перемогло КП "Центр організації дорожнього руху".  
  • 12 грудня 2018 року в АРМА повідомили, що за місяць від управління арештованим центром "Парковий" до державного бюджету надійшло понад 400 тисяч гривень.  
  • 24 січня 2019 року Господарський суд Києва за позовом "Амадеус Ко"заборонив АРМА та КП "Центр організації дорожнього руху" вчиняти будь-які дії щодо управління КВЦ "Парковий".
Читайте також: «Радий вас бачити без зашморгу на шиї»: Янукович привітав українського журналіста (відео)