Події
11 лютого 2019
Зайцева може уникнути покарання
Захисники родичів жертв ДТП розповіли до яких хитрощів можуть вдатися адвокати винуватців трагедії.
news-image

Захисники родичів жертв ДТП у Харкові на Сумській напередодні судового розгляду по справі Зайцевої та Дронова, розповіли до яких хитрощів можуть вдатися адвокати винуватців трагедії, щоб уникнути справедливого покарання. Про це повідомила юрист Лариса Матвєєва в Facebook, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Справа в тому, що незалежна експертиза встановила, що Альона Зайцева в момент аварії перебувала під дією наркотичних речовин. Проте суд не враховує ці висновки при розгляді справи.

За словами Сергія Шума, директора Держустанови "Центр психічного здоров'я і моніторингу наркотиків і алкоголю МОЗ України", не можна встановити точну кількість заборонених препаратів у крові Зайцевої. Виходячи з цього неможливо сказати, як саме наркотики змогли вплинути на винуватицю ДТП, і тому суд відмовляється розглядати ці результати, заявив експерт.

Раніше ми писали, що родичі постраждалих в Харківському ДТП розповіли про цинізм вивертів і хитрощів, на які йдуть захисники Зайцевої, щоб пом'якшити покарання винуватиці аварії.

А мати, яка втратила в той день єдиного сина, сказала, що не вірить у каяття Альони Зайцевої і ніколи не пробачить ту, хто забрала його життя.

Читайте також:Злочинці розбилися в ДТП після катування та грабунку родини