Війна
13 лютого 2019
ООС: Бойовики били з мінометів, БМП і ПТРК, 1 поранений
Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню.
news-image

Минулої доби бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 1 український військовий отримав поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00, пише «Є!» з посиланням на УП.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наших захисників із: мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Хутір Вільний, стрілецької зброї - в районі населеного пункту Станиця Луганська. З ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу селища Травненеве, протитанкового ракетного комплексу та озброєння бойової машини піхоти БМП-2 - у районі населеного пункту Богуславске", - підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" зранку 12 лютого зафіксовано обстріл населеного пункту Широкине з міномету калібру 82 мм, міна влучила у житловий будинок.

"Характер руйнувань уточнюється українською стороною Спільного центру координації та контролю", - заявили у прес-центрі. За даними розвідки, 12 лютого трьох окупантів знищено та трьох поранено. "Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - йдеться у звіті.

Читайте також:США констатували марність перемовин з Росією