Київ
14 лютого 2019
Скандальний забудовник Осокорків, з яким Київ розірвав договір, розпочав кампанію «чорного піару» проти Кличка
Київрада розірвала договір про оренду земельної ділянки через борг в десятки мільйонів гривень.
news-image

Скандальний забудовник часів Януковича, з яким Київ раніше розірвав договір оренди ділянки землі на Осокорках, почав в соціальних мережах та ЗМІ кампанію «чорного піару» проти мера столиці Віталія Кличка. Про це повідомив народний депутат і радник київського міського голови Дмитро Білоцерківець в соціальній мережі Facebook, також інформацію підтвердило наше розслідування, пише «Є!».

"Поки місто в судах відстоює свою позицію і робить все, щоб не допустити спроб «Контактбудсервіс» і банку «Аркада» вести будівельні роботи на території Осокорків, забудовник намагається «погратися» в «чорний піар», - заявив парламентарій.

Він нагадав, що Київрада розірвала договір про оренду земельної ділянки через борг в десятки мільйонів гривень і збурення місцевих жителів, які виступили проти будівництва житлового комплексу на заповідних озерах.

«Купуючи «підтримку», як в соцмережах, так і в інтернеті в цілому, він намагається організувати дурну інформаційну атаку проти міської влади. Креативу відповідальним за це, схоже, не вистачило, і вийшло «криво», - стверджує депутат.

Білоцерківець також виклав скріншоти однакових постів в соціальній мережі, де у всіх бідах забудовника звинувачується міська влада.

«Аркада» не змогла придумати нічого більш креативного, ніж скупити публікації в різних малопопулярних групах в Facebook. Але текст - слово в слово, і фото цих публікацій однакові, а значить легко припустити, що адмінам груп просто заплатили за публікації », -підкреслив радник мера Києва.

Також він попередив киян, що забудовник продовжує продавати квартири в житловому комплексі, який не буде побудований.

«Забудовник «Контактбудсервіс» і банк «Аркада» почали демпінгувати і терміново продавати квартири в віртуальних і неіснуючих будинках проекту« патріотики на озерах». Мета шахраїв - втягнути в квартирну аферу якомога більше вкладників, щоб в майбутньому використовувати їх для боротьби за незаконне будівництво», - впевнений Дмитро Білоцерківець.

Відзначимо, що наша редакція провела власне розслідування в соцмережах і серед онлайн-ЗМІ, і переконалася в правоті, викладеної Білоцерковцем інформації. Дійсно, в інтернеті широко розгорнулася кампанія «чорного піару» проти Віталія Кличка, очевидним джерелом якої є скандальний забудовник часів Януковича.

Нагадаємо, що 77 депутатів Київради проголосували за те, щоб розірвати договір із забудовником ЖК «патріотики на озерах».

Читайте також:У центрі Києва в день Валентина відкриють нову локацію «Шлюбу за добу»