Політика
16 лютого 2019
ЗМІ назвали Мураєва головним «стукачем» України
Мураєв зробив вчинок, завдяки якому очолив даний антирейтинг.
news-image

Лідер партії «НАШІ» Євген Мураєв очолив ТОП «стукачів» 2018 року по версії видання «Голос.ua». Також до нього увійшли «агент Катерина» і студентка Наталя Бурейко, інформує «Є!», з посиланням на golos.ua.

«Минулий рік для України був традиційно багатий на різного роду зради, гучні скандали, викриття і «зливи». У нашому рейтингу ми вирішили зосередитися на випадках «сексотства». Ми відібрали три найгучніших «сексотства» минулого року: історії політика Євгена Мураєва, «агента Катерини» і студентки Наталії Бурейко», - йдеться в матеріалі.


Очолює рейтинг Євген Мураєв, лідер політичної партії «НАШІ», який, як пише «Голос.ua», шокував багатьох своїми витівками.

«Ще 21 вересня 2018 року він заявив, що покидає партію Рабиновича і створює свій власний політичний проект. Колишні соратники небезпідставно звинуватили Мураєва в тому, що він продав інтереси всієї опозиції. Адже, як стало відомо, Євген відвідував Банкову напередодні заяви про відхід з «За життя». Слідом за цим Євген Мураєв створив партію «НАШІ». Дана політична сила тут же починає вести масову піар-кампанію. Партійні гасла на білбордах сильно перегукувалися з гаслами вчорашніх однопартійців Мураєва. За цим явно стирчать вуха Банковій, яка вирішила руками Мураєва розсіяти голоси і підтримку протестного електорату», - наголошується в статті.


Після створення своєї партії і послідував за цим запуску телеканалу «НАШ», Мураєв і зробив вчинок, завдяки якому очолив даний антирейтинг.

«15 грудня 2018 року він заявив, що його партія є проукраїнською, а «Опозиційна платформа - За життя», створена його колишніми соратниками, -«п'ята колона Кремля». З цим Мураєв пішов в СБУ щоб ініціювати перевірку діяльності опозиціонерів на предмет пособництва Росії. Простіше кажучи, «настукав» на своїх ніби як ідеологічних союзників в спецслужбу. На «стукацтво» Мураєва в СБУ відповіла навіть Росія, і політик потрапив до списку санкцій Кремля. Цим він остаточно відвернув від себе протестний електорат і обнулив свої шанси в президентській гонці. Про що красномовно говорять дані соцопитувань: рейтинг Мураєва коливається на межі статистичної похибки - 1,7%. Таким чином Євген Мураєв остаточно обрушив свій електоральний рейтинг, очоливши замість цього наш рейтинг «стукачів», - пише «Голос.ua».


Ще один приклад «сексотства», про який йдеться в матеріалі - це відома «агент Катерина», співробітниця НАБУ, яка опинилася в епіцентрі скандалу з «бурштиновому справі». Прославилася вона тим, що тісно спілкувалася з народними депутатами, на яких потім «стукала» в органи.
Замикає рейтинг «стукачів» студентка Наталя Бурейко, яка «настукала» в Facebook (тобто, всьому світу) на чоловіка заступник голови Госбюро розслідувань Олександра Варченко - нібито він її брудно домагався. Пізніше з'ясувалося, що це було провокацією.

«У будь-якому випадку всі три фігуранти нашого рейтингу своїми діями дуже сильно зіпсували собі репутацію -« стукачів »не любить ніхто. І якщо Наталя Бурейко, як особа непублічна, і «агент Катерина», як особа засекречене, відчують наслідки своїх дій в меншій мірі, то Євгену Мураєву його витівка, очевидно, буде коштувати політичної кар'єри», - констатує« Голос.ua ».
Читайте також: Стукачництво Мураєва знищує опозицію, - блогер