Світ
22 лютого 2019
ЗМІ розкрили таємницю рукавичок великого кутюр'є Карла Лагерфельда
Відомий світовий кутюр'є Карл Лагерфельд помер 19 лютого у віці 85 років у Франції від раку підшлункової залози.
news-image

З'ясувалася причина, чому німецький дизайнер Карл Лагерфельд постійно носив рукавички. Аксесуар був важливий модельєру не тільки через стиль. 

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на УНІАН.

«В давнину вважалося неввічливим вітатися з людиною в рукавичках. Більше того, вони візуально подовжують руки, а ви знаєте, що по-французьки означають довгі руки? Це означає, що ти впливовий», - говорив сам Лагерфельд. Він також зазначав, що віддає перевагу гловелеттам (рукавички без пальців), оскільки в них зручно робити ескізи. Крім того, експерти припустили, що любов до рукавичок у Лагерфельда виникла через те, що з раннього віку дизайнеру не подобалися його власні руки. «Коли мені було 14 років, я хотів почати палити, щоб виглядати дорослим. Але моя мама сказала, що мої руки недостатньо гарні, щоб їх показувати при курінні», - заявляв модельєр.

Раніше повідомлялося, що відомий світовий кутюр'є Карл Лагерфельд помер 19 лютого у віці 85 років у Франції від раку підшлункової залози. Великий модерніст сучасності Карл Лагерфельд заявляв, що кожна людина гідна самостійно написати свою історію. Ймовірно, тому точна дата його народження невідома навіть Британській енциклопедії.

Читайте також:Меріл Стріп вимагає від Лагерфельда вибачень за наклеп