Maruv: Мене змушують відмовитися від участі в Євробаченні
Maruv, яка здобула перемогу в національному відборі на Євробачення, заявила, що на неї чинять тиск в спробах змусити відмовитися представляти Україну на конкурсі.
news-image

Співачка Maruv, яка здобула перемогу в національному відборі на Євробачення, заявила, що на неї чинять тиск в спробах змусити відмовитися представляти Україну на конкурсі, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Останні 24 години були найбільш емоційними в моєму житті. Я здобула чесну перемогу у Національному відборі на "Євробачення-2019", отримавши максимальну підтримку від телеглядачів і високий бал від членів журі. Але тепер нашу з вами перемогу хочуть забрати", - написала співачка в Facebook.

Вона підкреслила, що готова відмовитися від виступів в Росії і взяти на себе всі витрати по участі в конкурсі:

"Я готова відмовитися від виступів у Росії. У прямому ефірі відповіла на всі питання, які цікавили журі. Я не відвідувала Крим з 2014 року. Не порушувала жодного Закону України. А також готова взяти на себе всі витрати по участі в Міжнародному конкурсі".

Співачка розповіла, що договір НТКУ забороняє їй будь-яку імпровізацію на сцені (порушення призведе до штрафу в близько 2 млн гривень) і неузгоджене спілкування з журналістами, а також зобов'язує виконувати будь-які вимоги і вказівки НТКУ.

"Натомість від НТКУ я нічого не отримую: ні копійки фінансової підтримки, ні допомоги в організації поїздки, ні, тим більше, міжнародної промо підтримки. Навіть візою я повинна займатися сама".

Серед обов'язків НТКУ в договорі зазначено "давати підказки щодо правил проведення конкурсу" і "з дозволу НТКУ взяти 10 осіб за свій рахунок".

"Я відчуваю тиск! І бачу явні спроби змусити мене відмовитися представляти свою країну на міжнародному конкурсі "Євробачення-2019"".