Світ
25 лютого 2019
Модель із Азербайджану продала свою цноту за 2,5 мільйони доларів
Невинність 23-річної Макбуби придбав політик із Токіо.
news-image

Азербайджанська модель Макбуба Мамедзаде втратить свою цноту, а в обмін отримає 2,5 мільйони доларів. Дівчина продала свою дівочість на інтернет-аукціоні, а все задля того, щоби мама нею пишалася.

Невинність 23-річної Макбуби придбав політик із Токіо. Він зумів перебити ставки інших щедрих претендентів: юриста з Лондона і футболіста з Мюнхена.

Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

 
 

Мамедзаде розмістила свою об'яву на спеціальному сайті півроку тому. Як пояснила дівчина, вона хоче придбати оселю собі та своїй мамі, подорожувати з нею світом.

"Я хочу жити в США і продовжити там свою модельну кар'єру в одній із топових модельних агенцій. Я люблю собак і мрію відкрити притулок для них у своїй країні", - заявила Макбуба.
 
 
"Досі моя мама робила для мене все, а тепер моя черга, щоби вона мною пишалася", - додала кралечка.

Те, що Мамедзаде справді є незайманою, підтверджено медичною довідкою. Імовірно, покупець захоче, щоби "якість товару" вже безпосередньо перед експлуатацією оцінив іще один лікар. Зустріч Макбуби та японця відбудеться в Німеччині, де продаж секс-послуг є легальною. 10% передплати дівчина вже отримала.

 
 
Приблизно 20% комісійних від суми угоди візьме собі сайт, через який Макбуба знайшла клієнта. Тепер модель підшукує бажаючого придбати її ескорт-послуги. Її влаштують 34 тисячi доларів на місяць.