Події
27 лютого 2019
Депутата у Тернопільській області посадили за побиття поліцейського
Депутат міської ради Кременця Олександр Гринюк проведе за гратами наступні 3,5 роки.
news-image

У Тернопільській області резонансна справа, яка в суді розглядалася більше двох років, нарешті отримала розв’язку. Йдеться про побиття депутатом поліцейського у грудні 2016 року, повідомляють "Тернополяни", пише «Є!».

Тоді депутат Кременецької міської ради, активіст ГО "Народна рада" Олександр Гринюк разом із своїм однопартійцем відпочивали у місцевому клубі "Аква". Добряче випивши, вони викликали поліцію, щоб поскаржитись на неякісний алкоголь, який їм нібито налили у закладі.

Правоохоронці, які прибули на виклик, вирішили поїхати далі, адже зрозуміли було, що відвідувачі клубу просто перебрали з коньяком.

Це не сподобалось депутату Гринюку. Коли поліцейський виходив із закладу, той став світити йому в очі ліхтариком. Той відкинув руку п’яного депутата вбік, за що той вдарив його в обличчя.

Хоча серйозних травм потерпілий не отримав, він написав на агресивного депутата заява. Оскільки на його рахунку вже були різні інциденти, суд вирішив відправити його на перевиховання на термін 3 роки і 6 місяців. Крім того, він має сплатити потерпілому 20 тисяч гривень моральної шкоди.

Читайте також:На Київщині затримали чоловіка через 20 років після скоєння злочину