Спорт
28 лютого 2019
Усику подобається можливий бій проти Повєткіна, він готовий битися з будь ким, - промоутер
Сопромоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Едді Хірн, заявив, що переговори про можливий поєдинок українця проти колишнього володаря титулу в суперважкій вазі Олександра Повєткіна тривають.
news-image

Сопромоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Едді Хірн, заявив, що переговори про можливий поєдинок українця проти колишнього володаря титулу в суперважкій вазі Олександра Повєткіна тривають, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

За словами Хірна, бій проти боксера, який у минулому році претендував на титул чемпіона світу в суперважкій вазі, багато що скаже про перспективи українця в новому вазі. 

«Ми ведемо переговори. На мій погляд, це дуже важкий бій для дебюту в суперважкій вазі. Це складний бій для Повєткіна, тому що насправді його акції тільки зросли після бою з Джошуа. Він може провести звичайний бій, або він може відразу кинеться в поєдинок, який в разі поразки буде означати завершення кар'єри, і він також балансує між ризиком і винагородою, - цитує Хірна Allboxing з посиланням на express.co.uk. - Усику подобається цей бій, це дуже складний бій для заходу в супертяжі. Його команда готова до бою з будь-яким суперником, і мені це подобається. Повторюся, що це не означає, що вони готові робити це за копійки, але йому подобаються виклики. Я вважаю, якщо він зустрінеться з Повєткіним у своєму першому бою в суперважкій вазі, це буде великою заявкою».

Читайте також:Зінченко визнано найкращим гравцем фіналу Кубка англійської ліги