Політика
1 березня 2019
Рабінович: Наша партія зможе за рік повернути Україну до нормального життя (відео)
Сьогодні Україні потрібні нові сили, які здатні підняти країну з руїн, переконаний депутат.
news-image

Сьогодні Україні потрібні нові сили, які здатні підняти країну з руїн, а всім нам - лише один рік нормальної, прагматичної, позбавленої політичних амбіцій влади, що виконує завдання відродження економіки після нинішніх дурнів.

Через рік ми зможемо серйозно стартувати на шляху до сильної, багатої, незалежної і нейтральної України. Таку заяву зробив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «П'ять питань Вадиму Рабіновичу За життя» на телеканалі NewsOne, пише «Є!».



«Перед виборами політикам вигідно нацьковувати одних людей на інших, розділяючи їх по самих різних ознаках - мови, релігії, територіям ... У нас політика так влаштована, що після відходу корупційної влади, їх наступники присвячують наступні чотири роки свого правління тотального злодійства, звинувачуючи при цьому в казнокрадстві своїх «попердніков» і так далі. Одні і ті ж особи протягом двадцяти восьми років грабують нашу країну, їх особисті статки зростають, український народ убожіє, а вони на антикорупційних форумах розповідають, як вони борються за економіку », - переконаний народний депутат.

Проте, парламентарій підкреслив, що, незважаючи на протиріччя, політики з різних таборів зобов'язані знайти спільну мову заради майбутнього своїх дітей.

«Я вважаю, що потрібно закінчувати нескінченну війну з «поперднікамі». Я розмовляю сьогодні з різними людьми: від самих «правих», до самих «лівих», тому що ми - діти однієї великої родини. Мати не утискає свою дитину, навіть якщо він не правий. Ми повинні знаходити спільну мову з усіма нашими громадянами. Потрібно сідати за стіл переговорів і вирішувати - як ми будемо будувати успішну, процвітаючу Україну», - зазначив парламентарій.


На його думку, не можна будувати політику на ворожнечі - замість цього потрібно привести до влади прагматичні і здорові сили, які зможуть зупинити «економічну тупість» нинішнього уряду.

«Я не був в політиці ні при Кучмі, ні при Ющенку, ні за Януковича. Я пішов в політику в 2014 році, коли побачив, що ці негідники роблять з моєю країною. Під час тієї виборчої кампанії я повісив лише один білборд на Бориспільській трасі, на якому було написано наступне: «Всього один рік без цих сволот - і ми побудуємо велику Україну». Це актуально і зараз! Я звертаюся до розуму людей. Люди, перед тим, як ви підете на виборчу дільницю, загляньте в свій холодильник і дайте собі відповідь на питання: чи хочу я так жити далі? Нам потрібен один рік, щоб повернути країну до нормального життя і всерйоз стартувати на шляху до сильної, багатої, незалежної і нейтральної Україні - «Швейцарії Східної Європи». Рішення вибирати війну або мир - приймати вам!», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Скандал в оборонці планувався для вкидання перед виборами, щоб вдарити по Порошенко, - блогер