Україна
6 березня 2019
В Україні з'явилось згущене молоко з портретом дружини Бандери
Молоко випустив Ічнянський молочно-консервний комбінат.
news-image

Ічнянський молочно-консервний комбінат (Чернігівська область) випустив серію згущеного молока, присвячену видатним українкам. Про це в Facebook повідомляє прес-служба комбінату, передає «Є!» із посиланням на Апостроф.

На етикетках виробника розміщені портрети трьох українок - дружини гетьмана Української держави Павла Скоропадського - Олександри Скоропадської, дружини лідера ОУН Степана Бандери - Ярослави Бандери, дружини класика української літератури Михайла Коцюбинського - Віри Коцюбинської.

"Українські жінки настільки неймовірні, що про них хочеться складати легенди, співати пісні і знімати фільми. Але, готуючись до 8 березня, ми звернули увагу на тих, про кого рідко пишуть, захоплюючись прикладами їх видатних чоловіків. Тому, давайте згадаємо історію життя Віри Коцюбинського, Ярослави Бандери, Олександри Скоропадської і будемо завжди пам'ятати про те, що всі українці, незалежно від статі, - це чимала сила!", - йдеться в повідомленні.

Ярослава Бандера - український політичний діяч, керівник жіночої мережі і юнацтва ОУН. Дружина лідера ОУН Степана Бандери. Член Асоціації українських студентських організацій в Польщі.