Світ
7 березня 2019
Радіостанції в Австралії і Канаді відмовилися від пісень Майкла Джексона
Ситуація виникла після виходу в ефір американського документального фільму «Залишаючи Неверленд».
news-image

Деякі радіостанції в Австралії, Канаді та Новій Зеландії відмовилися грати пісні Майкла Джексона через нові обвинувачення проти нього щодо сексуального насильства над дітьми. Про це повідомляє AFP, передає «Є!» із посиланням на Укріфнорм.

«У світлі того, що в даний момент відбувається, SmoothFM наразі не грає жодної пісні Майкла Джексона», - цитують австралійські ЗМІ програмного директора компанії Nova Entertainment Пола Джексона.

У Новій Зеландії пісні поп-зірки також практично повністю відсутні в ефірі після того, як їх зняли з плейлистів дві найбільші радіомережі країни - MediaWorks і NZME.

«Ми не вирішуємо, чи винен Майкл Джексон у педофілії, ми просто стежимо за тим, щоб наші радіостанції грали музику, яку хочуть почути люди», - зазначив директор з контенту MediaWorks Леон Вратт, підкресливши, що рішення було «відображенням нашої аудиторії та її уподобань».

Десятки канадських радіостанцій також заявили, що поки не будуть включати до своїх плейлистів пісні Майкла Джексона.

Подібна ситуація виникла після виходу в ефір американського документального фільму «Залишаючи Неверленд», в якому розповідається про двох чоловіків, які стверджують, що роками зазнавали сексуального насильства з боку Джексона.

Всього про випадки сексуального насильства з боку покійної зірки заявили вже 11 осіб, яким на момент ймовірних інцидентів було від 7 до 14 років. Однак ніяких офіційних коментарів від родичів Майкла Джексона або слідчих органів поки що немає.

Читайте також: ЗМІ дізналися, чим займався вокаліст The Prodigy за два дні до смерті