Війна
7 березня 2019
Бойовики на Донбасі не пропустили гумдопомогу від Червоного Хреста
Три з чотирьох вантажівок Червоного Хреста повернулися на підконтрольну територію. Бойовики на окупованому Донбасі не пропустили гуманітарну допомогу від Червоного Хреста.
news-image

Три з чотирьох вантажівок Червоного Хреста повернулися на підконтрольну територію. Бойовики на окупованому Донбасі не пропустили гуманітарну допомогу від Червоного Хреста. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК-Україна.

Повідомляється, що вчора через пункт пропуску "Новотроїцьке" проїхали чотири вантажівки від Червоного Хреста з гуманітарною допомогою вагою 83 тонни.

"Бойовики збройних формувань РФ без пояснення причин на тимчасово окуповану територію не пропустили 3 вантажівки, які повернулися на підконтрольну Україні територію", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в лютому повідомлялося, що Чехія відправить на Донбасвантажівки з гуманітарною допомогою.

Зазначимо, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій України повідомило, що число перетинів адміністративної межі з анексованим Кримом у Херсонській області в лютому знизилося на 13,94%. Як зазначається, у лютому 2019 року адміністративний кордон в обох напрямках перетнули 121 030 осіб і 20 206 транспортних засобів. РБК-Україна також писало, що в лютому в Криму суди винесли сім нових вироків за відмову служити в армії Росії.

Читайте також:ООС: Бойовики били з мінометів і артилерії, без втрат