Події
10 березня 2019
Львовом пронісся шквальний вітер: зірвав дахи, повалив дерева та електричні стовпи (фото)
За інформацією міської ради, станом на 12.00 год у місті впало 14 дерев.
news-image

У Львові сьогодні вночі та зранку були сильні пориви вітру, який зірвав дахи з будинків, повалив дерева та електричні стовпи, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, у місті є кілька випадків падіння дерев, пошкодження ліній електропередач, також вітром зірвано дах і пошкоджено автомобіль на вул. Рибній. Жертв нема, комунальники працюють, шукають спосіб, щоб накрити будинок на випадок дощу. На вулиці Сяйво-Широка впало велике дерево, пошкоджено опору і контактні мережі, також на вул. Широкій ще є обриви по трасі контактної мережі. Бригади працюють, орієнтовно до 13.00 год планують відновити електропостачання та рух тролейбуса № 12. За інформацією чиновників, є 4 пориви міських електромереж на Левандівці та 2 пориви у Винниках. По ЛКП «Львівсвітло» вранці було 50 аварій, з них - 15 обривів. планують після обіду ці пориви ліквідувати. Це вуличне освітлення. По «Львівобленерго» є 6 поривів - 4 на Левандівці та 2 в Винниках.

За інформацією міської ради, станом на 12.00 год у місті впало 14 дерев: у Галицькому районі — 4, у Залізничному — 3, у Шевченківському — 2, у Сихівському — 1, у Франківському — 3, у Личаківському — 1. Комунальні служби з 7 год ранку залучені до ліквідації наслідків нічного шквального вітру.

Читайте також: У Києві ремонтник зірвався з люльки на висоті 7 поверху
Читайте також: На Україну чекає ще два дощових дні