Події
14 березня 2019
На Житомирщині у гуртожитку згвалтували семирічну дівчинку
За чинним кримінальним законодавством йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.
news-image

Про чоловіка, який в одному з гуртожитків обласного центру вчинив насильство сексуального характеру відносно 7-річної дівчинки, до поліції повідомив житомирянин увечері 13 березня. Поліцейські затримали підозрюваного. Розпочато кримінальне провадження, інформує «Є!», з посиланням на berdichev.biz.

Близько 20 години до Житомирського відділу поліції зателефонував житель обласного центру із повідомленням про те, що сусід намагався зґвалтувати дитину.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої зі слів заявника з’ясували, що годину тому 59-річний мешканець гуртожитку затягнув 7-річну дівчинку до кімнати і вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального  характеру.

Наразі дитині надається необхідна медична і психологічна допомога.

Підозрюваного у причетності до злочину поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Нині вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу затриманому.

За чинним кримінальним законодавством йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: В українському селі підліток зґвалтував шестикласника та знімав ці знущання на відео