Політика
18 березня 2019
Мені всі подобаються, поки не починають говорити про медицину, - Комаровський про кандидатів у президенти (відео)
Лікар-педіатр Євген Комаровський розповів, хто з кандидатів у Президенти України йому подобається.
news-image

14 березня в ефірі авторської програми засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона лікар-педіатр Євген Комаровський розповів, хто з кандидатів у Президенти України йому подобається, пише «Є!».

– Мені всі подобаються, поки не починають говорити про охорону здоров'я. До того здавалося, що вони експерти, а як тільки починають говорити про медицину, розумію: напевно, і все інше вони знають так само. Моя мрія – союз Зеленського і Смешка, - зауважує співрозмовник.
Я можу підтвердити, яка Ігор Смешко хороша людина. Коли ми з ним познайомилися, я сидів перед ним і слухав, як пацан перед учителем. Він – махина, сильна особистість. Ідеальний розклад, коли розумний, досвідчений вовк заведе в політику найпотужнішу парламентську силу з купою молодих, активних, які не крадуть і готових пахати заради країни людей, - говорить Комаровський.

Євген Комаровський стверджує, що Смешко і Зеленський не збиралися йти в Президенти. Їм це взагалі не треба було. 

Зеленський щасливий, абсолютно реалізований чоловік. Але він йде, тому що його дістало те, що відбувається в країні. Ігорю Петровичу Смешку теж це все нафіг не треба, у нього все є. Година його лекції на Заході коштує стільки, що вам і не снилося. Але він оцінює існуючих кандидатів у Президенти і розуміє: країні буде триндець! Ось я і хочу, щоб Зеленський і Смешко об'єдналися. Ось це буде круто! Це об'єднання ентузіазму і мудрості, - говорить Комаровський.

Читайте також:Якщо влада не зміниться, ціна газу знову зросте, — Вальчишин