Події
25 березня 2019
У Сирії підірвався автомобіль з американськими журналістами
В Сирії машина зі знімальною групою американського телеканалу NBC News підірвалася на фугасі, місцевий водій автомобіля загинув.
news-image

У результаті інциденту загинув водій-сирієць автомобіля телеканалу NBC News. В Сирії машина зі знімальною групою американського телеканалу NBC News підірвалася на фугасі, місцевий водій автомобіля загинув. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК-Україна.

Журналісти каналу, які перебвали в автіці, не постраждали.

"Ми щасливі, що працівники NBC не постраждали, проте один із місцевих водіїв, який працював із ними був убитий. Висловлюємо найглибші співчуття його родині та близьким", - заявив президент NBC News Ноа Оппенхайм.

Де саме підірвався автомобіль, поки не повідомляється.

"Ми все ще збираємо інформацію про сьогоднішні події. Ми на зв'язку з сім'єю водія, щоб підтримати їх, як тільки можемо", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що сили антитерористичної коаліції на чолі з США звільнили 100% території, яку "Ісламська держава" займало в Сирії та Іраку. Також Трамп заявив, що США продовжать свою боротьбу з ІДІЛ, доки бойовики не будуть переможені, "де б вони не були".

Читайте також:Трамп хоче визнати право Ізраїлю на Голанські висоти