Світ
25 березня 2019
Жириновський: Крим – це початок. Нам потрібно «звільнити» всю Україну (відео)
Володимир Жириновський заявив, що анексія українського півострова – це тільки початок "возз'єднання російського народу".
news-image

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив 15 березня на спільному засіданні ради Державної думи Федеральних зборів Російської Федерації і "держради" в окупованому Криму, що анексія українського півострова – це тільки початок "возз'єднання російського народу", пише «Є!» з посиланням на Гордон

"Пролунала пропозиція визнати Луганську і Донецьку "республіки". А чого ми не визнаємо? Нам не тільки Луганська та Донецька потрібні. Нам треба звільнити весь південний схід України. Всю Україну. А якщо ми визнаємо Донецьк і Луганськ, то що вийде? Усе закінчилося, чи що? Адже Крим – це початок возз'єднання російського народу. А треба стратегічно рішення ухвалювати", – сказав Жириновський.

Він додав, що РФ не повинна "брати все по шматочках". Відео опублікував у Facebook український журналіст Роман Цимбалюк. 

"Жириновський передає привіт прихильникам компромісу в Україні. Пережують вони цих миротворців і виплюнуть", – прокоментував журналіст.

 

Читайте також:В операції із захоплення Криму брали участь 10 500 російських військовиків