Україна
1 квітня 2019
Синоптик прогнозує мінус і навіть мокрий сніг
Потепління передбачається ближче до вихідних, у кінці тижня.
news-image

У вівторок, 2 квітня, повітря на заході України прогріється максимум до 15 градусів, а на сході до 9 градусів тепла, проте вночі у деяких областях може бути невеличкий мороз.

Про це свідчить прогноз Українського гідрметцентру, пише «Є!» з посиланням на УП.

У Донецькій та Луганській областях можливий дощ, на Харківщині навіть мокрий сніг, а в решті регіонів без опадів, лише невелика хмарність.

Погода на 2 квітня
 

Синоптик Наталя Діденко пише у Facebook: 

"Розігрілися – тепер треба трохи остудити українське довкілля. Тобто, повернутися у норму. Адже поки що +20 градусів і вище – для пізнішого квітня, десь за три тижні".
"Тому 2 квітня очікується така погода. Вже найближчої ночі температура повітря знизиться до 3 тепла - 3 морозу! Завтра вдень в Україні передбачається +7+11 градусів, на півдні та заході місцями +10+12 градусів", – повідомила вона.
"Антициклон на ім`я Jana організує завтра сонячну погоду, лише на сході хвіст атмосферного фронту може принести невеликий дощ і подекуди навіть мокрий сніг", – додала Діденко.

Очікується сильний північно-східний вітер на півдні, сході та в центральних областях.

"У Києві 2 квітня обіцяє сонце, проте холоднувате, різке, повітря. Поривчастий вітер, нічне похолодання до 1-го морозу, денні невисокі +8+9 градусів – так буде завтра" – написала синоптик.

За її даними, потепління передбачається ближче до вихідних, у кінці тижня.

"А поки що – погода елегантного образу: тепле пальто та темні окуляри. Не застудіться", – порадила Діденко.

Читайте також:Смартфони мають 55% українців - половина з них не уявляють життя без гаджета