Політика
1 квітня 2019
Кандидат Шевченко: Я буду молитися, щоб Зеленський виграв
У першому турі було обрано нове обличчя, людину, яка ще не була в політиці – тому ніхто нічого поганого про неї і не міг сказати.
news-image

Кандидат у президенти від партії УКРОП Олександр Шевченко  висловив підтримку іншому кандидату, шоумену Володимиру Зеленському, пише «Є!» з посиланням на УП.

Про це він сказав у відеозверненні, яке розмістив у Facebook після оголошення даних екзит-полів щодо голосування 31 березня.

"Бачимо, що все таки у першому турі було обрано нове обличчя, людину, яка ще не була в політиці – тому ніхто нічого поганого про неї і не міг сказати. Я задоволений… Я впевнений що і в другому турі підтримають нове обличчя", – сказав Шевченко.
"Дякую тим людям, які підтримали мене у першому турі. Я думаю, що це перший великий крок у політиці, але не останній. Ми будемо далі боротися", – заявив він.

Шевченко зазначив: "Наша команда зробила все, що могла – але, очевидно, не те, щоб недопрацювали, а люди хотіли бачити абсолютно нову людину, яка жодного дня не була в політиці. І це ми бачимо на прикладі Володимира Зеленського".

"Я не сумніваюся, і буду молитися Богу, щоб він виграв у другому турі. Бо сьогоднішній президент – це не та людина, яка могла би розвивати нашу країну. Це людина, яка переграла сама себе у нахабній жадібності й чванстві", – заявив він.

Кандидат від УКРОПу привітав Зеленського та український народ, що "ми отямилися і почали вибрати, нарешті, нові обличчі".

За наявними даними Олександр Шевечнко, який колись очолював курорт "Буковель", є аутсайдером президентських перегонів: він не набирає і 1% голосів виборців.

Читайте також:У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру