Війна
2 квітня 2019
Військовим на Донбасі збільшили грошові виплати
З 1 березня поточного року виплати за участь в ООС на першій лінії зіткнення зростуть на дві тисячі гривень, на другій лінії — на одну тисячу.
news-image

Військовослужбовці-контрактники у квітні за виконання завдань під час операції Об’єднаних сил на першій лінії зіткнення отримуватимуть грошове забезпечення від 22 157 грн, на другій лінії — від 15 557 грн.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони, пише «Є!» з посиланням на Прямий.

"У квітні поточного року збільшені виплати отримають військовослужбовці Збройних Сил України за виконання ними в березні 2019 року завдань у складі підрозділів, які беруть участь в операції Об’єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з 1 березня поточного року виплати за участь в ООС на першій лінії зіткнення зростуть на дві тисячі гривень, на другій лінії — на одну тисячу. Крім того, встановлено виплату винагороди військовослужбовцям ВМС ЗС України за час виконання бойових завдань в акваторії Азовського моря з розрахунку 12 000 грн за місяць пропорційно дням такої участі.

"Таким чином, військовослужбовець-контрактник з рядового складу за виконання завдань в операції Об’єднаних сил на першій лінії зіткнення отримуватиме грошове забезпечення від 22 157 грн, на другій лінії — від 15 557 грн", - повідомляють в прес-службі.

Нагадаємо, міністр оборони Степан Полторак за рішенням Президента України Петра Порошенка підписав наказ щодо підвищення доплат до грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил України, які знаходяться у районі проведення Операції об'єднаних сил.

Президент Петро Порошенко під час перебування на опорному пункті українських десантників в районі проведення операції Об'єднаних сил, доручив підвищити грошове забезпечення військовослужбовців, які знаходяться на передовій.

У Міністерстві оборони повідомили, що у 2019 році українським військовим значно підвищать зарплати.

Читайте також:У Міноборони тестують нову форму для ЗСУ (фото)