Політика
3 квітня 2019
ЄС повинен задуматися, чому в Україні розчарування настільки велике, - депутат Європарламенту Ребекка Хармс
Суспільство глибоко розчароване, що надії, пробуджені Майданом, не здійснилися.
news-image

Коли українці оберуть нового президента, і це станеться в ході нормального демократичного процесу, тоді це буде людина, з якою нам треба буде співпрацювати, пише «Є!» з посиланням на Цензор.НЕТ.

Про це в інтерв'ю заявила депутат Європарламенту від партії Зелених Ребекка Хармс. 

"Вважаю, що керівництво старих політичних еліт і ті, хто в цих перегонах програв, мають подумати над тим, що вони зробили не так. Настільки не так, наскільки багато українських виборців мають більше довіри до невідомої (в політиці) людини. Те, що Зеленський - "чистий аркуш", засмучує мене не менше, ніж моїх численних колег. Проте голосувало за нього багато українців, яких я не вважаю інфантильними", - сказала вона.

За словами Хармс, треба визнати, що "це пов'язано з глибоким розчаруванням суспільства через зловживання, особливо в регіонах, з тим, що надії, пробуджені Майданом, не здійснилися".

"Я переконана також, що ми в Європейському Союзі, в Німеччині маємоі задуматися над тим, чому в Україні розчарування настільки велике. Чому процес, який, без сумніву, прекрасний, який приніс деякі результати, так мало сприймають? Так мало, що несподівано проголосували за людину, яка абсолютно ніякого стосунку до цього процесу не мала. Чому реформи навіть після 5 років проведення не дають людям справжньої надії?" - зазначила депутат

Читайте також:Українське суспільство не дозволить зійти з основного напрямку української зовнішньополітичної орієнтації, - Клімкін