Україна
4 квітня 2019
Дощі та тепло: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні наступного тижня
Протягом 5-6 квітня в Україні буде сухо та сонячно.
news-image

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко у своєму блозі, пише «Є!» з посиланням на УНІАН

"До кінця тижня температура повітря у більшості областей України становитиме в денні години +10...+16 градусів, на заході та півдні місцями до +17...+20 градусів. Свіжішим повітря очікується у східних областях та на узбережжях морів, +7...+12 градусів. Нічні нулі та невеликі мінуси нарешті щезнуть, уночі передбачається +2...+8 градусів", - пише вона.

Протягом 5-6 квітня в Україні буде сухо та сонячно. На Благовіщення, 7 квітня, у західних та північних областях України пройдуть дощі. 

Дощова погода зберігатиметься і наступного тижня. З понеділка у більшості областей України очікуються дощі, від невеликих до помірних. 

Температура повітря втримається переважно високою, максимально очікується +12...+19 градусів. Із 10 квітня у західних областях України передбачається похолодання до +7...+12 градусів.

Погода в Києві 5 та 6 квітня буде сухою та теплою. Температура повітря становитиме +10....+15 градусів. 7 квітня в другій половині дня у столиці є ймовірність дощу.

З 8 до 11 квітня у столиці періодично випадатимуть дощі. Температура повітря коливатиметься вночі в межах +3...+7 градусів, а вдень вона становитиме +12...+15 градусів.

Нагадаємо, 4 квітня в Україні буде прохолодно, на сході пройдуть дощі та мокрий сніг.

Читайте також:Гройсман пропонує запровадити страхування від онкозахворювань