Політика
4 квітня 2019
Рабінович: Наша партія встановила унікальні відносини і з Росією, і з Європою
Народний депутат Вадим Рабінович повідомив, що його політсилі вдалося налагодити унікальні відносини і з Російською Федерацією, і з країнами Європи.
news-image

Глава партії «Опозиційна платформа - За життя», народний депутат Вадим Рабінович повідомив, що його політсилі вдалося налагодити унікальні відносини і з Російською Федерацією, і з країнами Європи. Про це він заявив в ефірі одеського телеканалу «А1», пише «Є!».

«На вибори треба ходити не з меседжами, а з реальними справами. Ми зробили вже ключові речі. Створили пакет законів, і сьогодні все більше людей згодні з моїми тезами про нейтральну і незалежної позаблокової країні. Встановили унікальні відносини і з Росією, і з Європою. Ми - єдині, кого приймають в Кремлі, і приймають шанобливо », - підкреслив народний депутат.

Парламентарій зазначив, що при вирішенні важливих питань потрібно пам'ятати не тільки про свій патріотизм, а й про економіку всієї країни.

«Я завжди говорю: економіка повинна бути попереду, просто потрібно мати більше мізків. Якщо Віктор Медведчук і Юрій Бойко приїжджають в Кремль і їм Дмитро Медведєв з Євгеном Міллером через п'ять хвилин вже 25% знижки на газ дають, значить, вони все роблять правильно », - зазначив політик.

За його словами, важливо розділяти політичні та економічні питання країни.

«Потрібно політичні інтереси мати одні, а економічні - інші. Економіка відбивається на кожному українцеві. Давайте відстоювати національні інтереси, але при цьому не платити зі своєї кишені », - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів