Політика
5 квітня 2019
Зеленський показав результат аналізу на наркотики «заднім числом» (документ)
Спершу Зеленський оприлюднив у Facebook аркуш, на якому датою здачі аналізу значиться 2 квітня, а за 15 хвилин – із датою 5 квітня.
news-image

Кандидат у президенти Володимир Зеленський оприлюднив результат аналізу, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає, пише «Є!» з посиланням на УП.

При цьому спершу він оприлюднив у Facebook аркуш, на якому датою здачі аналізу значиться 2 квітня, а за 15 хвилин – із датою 5 квітня.

 
 
 

У проміжку між цими діями кореспондент "Української правди" звернулася до речника штабу кандидата Дмитра Разумкова, він порадив звернутися у прес-службу – а там не відповіли.

УП зберегла документи, оприлюднені на Facebook-сторінці Зеленського в обох варіантах.

 
 
 

Крім дати, в результатах аналізів усе збігається.

 
 
 

Також у пості міститься лист від "Eurolab" про те, що біологічні зразки Зеленського паралельно передали до іспанської клініки HM Hospitales.

 

У клініці "Євролаб", де кандидат у президенти Володимир Зеленський здавав аналізи, кажуть, що у результатах помилково вказали невірну дату забору крові.

Відповідну заяву медзаклад оприлюднив у Facebook.

Сам кандидат перепостив запис, додавши:

"У нашій історії з аналізами стався казус".

В "Євролабі" кажуть, що після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівником реєструється дата отримання матеріалу.

"Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання співробітника", – кажуть у клініці.