Події
7 квітня 2019
У США жорстоко вбили 23-річну українку, підозрюють її чоловіка (фото)
Тетяна Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у четвер, 4 квітня, увечері.
news-image

У американському штаті Вісконсин жорстоко вбили 23-річну українку Тетяну Гужву, правоохоронці підозрюють її чоловіка. Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Департамент поліції міста Вісконсін-Делс повідомив, що Тетяна Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у четвер, 4 квітня, увечері. Поліція заарештувала її чоловіка, 31-річного Фуада Пашаєва, як підозрюваного у справі. За попередньою інформацією, Пашаєву у січні вже було пред'явлено обвинувачення у домашньому насильстві за 11 пунктами, жертвою якого була Тетяна. На даний момени справа знаходиться в окружному суді Колумбії. Були пред'явлені наступні обвинувачення - придушення, незаконне позбавлення волі, нищення майна, напад та інші п'ять пунктів неправомірної поведінки. Тетяна Гужва звернулася в поліцію 3 січня, тому що боялася, що Пашаєв збирається її вбити. Вона сказала, що вони прожили разом три роки, впродовж яких споживання алкоголю Пашаєвим зростало, а з ним - насильство.

фото: uapost.us
В серпні вона повідомляла поліції, що він був п'яний і схопив її за шию та почав душити. Того ж місяця її щеня Шитцу "раптово зникло", і вона вважала, що Пашаєв убив тварину. Тетяна Гужва також розповіла, що у грудні 2018 року Пашаєв у стані алкогольного сп’яніння тричі вдарив її у спину. Першого січня він кинув у неї сковорідку, тому що галасувала дитина. У заяві від 2 січня також йдеться, що Пашаєв закривав Гужву у ванній кімнаті і плескав воду їй в обличчя.
Третього січня, коли Тетяна написала заяву на свого чоловіка, він сказав їй: "Якщо ти напишеш повідомлення ще комусь, я вб'ю тебе". Потім він зламав телефон, жбурнувши його на дерев'яну підлогу. Тому жінка звернулася до поліції для власної безпеки та безпеки дитини. 4 січня Пашаєва було звільнено під заставу у 10 тисяч доларів. Йому було заборонено наближатися  до Тетяни та їхньої однорічної дитини. Його також зобов'язали дотримуватися абсолютної тверезості. Поліція заявила, що остаточних результатів аутопсії, яка визначить причину смерті Тетяни, поки що немає. Пашаєв зараз перебуває у в'язниці Колумбійського округу в очікуванні офіційного обвинувачення у смерті українки. Розпочато збір коштів на організацію прибуття батьків Тетяни до США, котрі заберуть під свою опіку дитину.
фото: uapost.us

Читайте також: Вбивство Гандзюк: голова Херсонської ОДА Гордєєв подав у відставку