Події
11 квітня 2019
На Київщині затримали російського «злодія в законі», який купив українське громадянство
Злочинець розшукується правоохоронними органами Іспанії.
news-image
На Київщині затримали російського "злодія в законі" на прізвисько "Батир Бухарський", який розшукується правоохоронними органами Іспанії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін, передає «Є!»
"Сьогодні працівники Департаменту стратегічних розслідувань і ГУНП в Київській області затримали ще одного "немічного" - російського злодія в законі на прізвисько "Батир Бухарський", який, згідно даних Інтерполу, розшукується правоохоронними органами Іспанії за скоєння злочинів у складі злочинної організації", - написав він.

За його словами, "Батир Бухарський" був коронований у Москві ще "дідом Хасаном". Тривалий термін був довіреною особою злодія в законі В’ячеслава Іванькова на прізвисько "Япончик". З 2001 по 2010 рік проживав у Барселоні та відповідав за легалізацію грошей російських злодійських кланів.

"Розраховуючи на наше гуманне законодавство, цей злодій втік для подальшого проживання до нашої країни. "Купив" собі новий паспорт та став "добропорядним" громадянином України. Тепер з його "громадянством" та особами, які "зробили" його громадянином України, сподіваюсь, ми швидко розберемося", - зауважив він.