Політика
11 квітня 2019
Рабинович: 5 років влада гвалтувала країну, грабувала людей і займалася мародерством
За останні 5 років влада може похвалитися тільки безвізовим режимом, який не підкріплений жодним зростанням добробуту українців.
news-image

Чинна влада все 5 років займалася тільки тим, що гвалтувала країну, грабувала українців і займалася мародерством. Таку заяву в ефірі програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна» зробив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабинович, інформує «Є!».

«Нинішня влада 5 років ґвалтує країну, займається мародерством і грабунком. І коли люди виступають проти цього - влада називає це «реваншем». Представники нинішньої влади здали Крим, потім здали Донецьк і Луганськ, тепер можуть здавати тільки аналізи», - обурився парламентарій.


Він також підкреслив, що за останні 5 років влада може похвалитися тільки безвізовим режимом, який не підкріплений жодним зростанням добробуту українців.

«У влади найголовніше досягнення за 5 років - це безвізовий режим з Європою. І я пам'ятаю, як Петро Олексійович написав, що тепер кожен українець може випити фантастичний кави в Братиславі, полетіти лоукостером до Варшави і відвідати Віденську оперу. Але при пенсії в 1200 гривень і зарплати в 3200 в нашій країні ... це дуже поганий жарт. Українці просто не можуть собі цього дозволити, тому що влада їх пограбувала і дала можливість тільки їхати в ту Європу з «голим задом», де вони можуть лише полуницю прибирати на полях», - зазначив політик.


Глава «Опозиційною платформи - За життя» додав, що нашій країні не варто розраховувати на іноземні держави, а країні необхідно сконцентруватися на економічному зростанні.

«Безвізовий режим краще, ніж візовий. Але він повинен підкріплюватися якимсь економічним зростанням. Щоб наші люди могли в Європі відвідати Віденську оперу, а якщо немає, то хоча б побути біля неї. Я весь час кажу: закордон нам не допоможе. Тільки ми самі можемо допомогти собі. Ми самі голосуємо за правильну, нормальну, нове життя. За життя, в якій чесно працюють люди нормальну отримують зарплату. Пенсіонери можуть вижити на свою пенсію. Держава не грабує своїх громадян», - підсумував Вадим Рабинович.
Читайте також: Рабінович: Президенту України необхідно захищати народ, а не зарубіжних партнерів (відео)