Україна
12 квітня 2019
Україна стане членом НАТО, – екс-заступник Генсека
Колишній заступник Генсека НАТО Александр Вершбоу стверджує, що Альянс дотримає свого слова і Україна та Грузія стануть членами організації.
news-image

Україна реалізовує правильну політику щодо НАТО, впроваджуючи стандарти організації. Зрештою, Альянс дотримає свого слова, тож Україна та Грузія стануть членами організації.

Про це заявив колишній заступник Генсека НАТО Александр Вершбоу під час виступу на Київському безпековому форумі, повідомляє «Є!» з посиланням на Європейська правда.

“Україна має можливості досягти рівня країни, яка б стала привабливим кандидатом на членство в НАТО… Приєднання можливе, НАТО постійно обіцяє, що Україна та Грузія отримають членство, і я вважаю, що рано чи пізно НАТО дотримається своєї обіцянки”, – прокоментував Александр Вершбоу.

Він додав, що, зважаючи на бойові дії на Донбасі, складно буде досягти консенсусу усіх членів НАТО, тому дуже важливою є позиція США.

Україні потрібно активно співпрацювати зі союзниками, щоб отримати їхню підтримку.

Посол Британії в Україні Джудіт Гоф заявила, що її країна підтримує євроатлантичний шлях України. Тому ми повинні зосередитися на процесі підготовки.

Читайте також:Кабмін схвалив ще одне рішення щодо курсу на НАТО та ЄС