Війна
15 квітня 2019
Снайпер застрелив військового медика на Донбасі (фото)
Помер 20-річний парамедик госпітальєрів Микола Волков (позивний Смурфік), який отримав кульове поранення в голову на Донбасі.
news-image

У Дніпрі в лікарні Мечникова помер 20-річний парамедик госпітальєрів Микола Волков (позивний Смурфік), який отримав кульове поранення в голову на Донбасі.

Про це повідомила Командир батальйону Госпітальєри Яна Зінкевич на сторінці у соцмережі Facebook, пише «Є!» з посиланням на ТСН.

"Нажаль наш хоробрий Смурфік щойно помер. Він відчайдушно боровся за життя останні дні. За нього переживали та молились тисячі людей. Дякую усім за вашу небайдужість та підтримку Смурфіка", - написала вона.

Зазначається, складне кульове поранення в голову Волков отримав 12 квітня. У нього була пошкоджена велика частина мозку та кісток. Три дні він пролежав у комі.

"Микола Волков, друг Смурфік - молодий 20-річний юнак з міста Маріуполь, який з молодого віку був небайдужим до нашої України та її долі. В червні 2018 він пройшов наш навчальний центр, та з 1 липня поїхав на свою першу ротацію у складі нашого батальйону. З осені 2018 року він був закріплений до 8 батальйону УДА "Аратта" та щоденно ніс тяжку ношу добровольця-парамедика. Він не мав медичної освіти, але за покликом душі став парамедиком та рятував життя", - розповіла про загиблого Зінкевич.

 

Читайте також:Війна на Донбасі: ЗСУ відповіли на ворожі обстріли, двох окупантів ліквідовано