Світ
17 квітня 2019
Тайванський мільярдер вирішив піти в президенти, тому що його благословила морська богиня
Тайванський мільярдер Террі Гоу, засновник компанії Foxconn, статки якого оцінюються у 6,7 млрд доларів, оголосив, що збирається балотуватися на пост президента Тайваню.
news-image

Власник статків понад 6 млрд доларів запевняє, що розмовляв з покровителькою у храмі та в мріях.

Тайванський мільярдер Террі Гоу, засновник компанії Foxconn, статки якого оцінюються у 6,7 млрд доларів, оголосив, що збирається балотуватися на пост президента Тайваню. Він сподівається повалити нинішнього президента - пані Цай Інвень, чия Демократична прогресивна партія виступає за більш рішучий відхід від материкового Китаю. Сам же Гоу мріє встановити мир і добрі відносини в Тайванській протоці.

Мільярдер заявив, що перед тим, як зважитися на висування, попросив і навіть отримав благословення китайської морської богині Мацзу, яка підтримує його благі наміри, повідомляє «Є!» з посиланням на iod.media.

Сьогодні Мацзу сказала мені, що вона буде надихати мене на добрі справи для людей, які страждають, вона допоможе мені дати надію молоді, підтримати мир через протоку", - сказав Гоу, додавши, що богиня недавно говорила з ним у мріях.
Я прийшов запитати Мацзу, і вона сказала мені йти вперед

Читайте також:Зброя, ножі та газові балончики: що не можна брати на дебати на НСК «Олімпійський»