Політика
17 квітня 2019
Ми очікуємо до 60 тисяч громадян України, які прийдуть послухати і підтримати своїх кандидатів, - Аваков
Глава МВС закликав тих, хто збирається прийти на стадіон підтримати кандидатів, із розумінням поставитися до заходів безпеки.
news-image

Представників штабів кандидатів у президенти чекають у Міністерстві внутрішніх справ для напрацювання остаточної схеми проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Про це розповів журналістам 17 квітня глава МВС Арсен Аваков, пише «Є!» з посиланням на УП.

"Розуміючи, що є розбіжності в кожному зі штабів, як проводити ці дебати, ми запросили представників штабів на 17 годину (в міністерство -ред.) - прийти до остаточного рішення, поставивши на чолі кута перш за все безпеку цього івенту, а потім його змістовний компонент. Ми впевнені, що зможемо прийти до адекватної схеми", - сказав Аваков.

Глава МВС закликав тих, хто збирається прийти на стадіон підтримати кандидатів, із розумінням поставитися до заходів безпеки.

"Ми очікуємо до 60 тисяч громадян України, які прийдуть послухати і підтримати своїх кандидатів. Ця ситуація досить напружена і вимагає великої уваги до безпеки", - сказав Аваков.

При цьому глава МВС заявив, що правоохоронці планують задіяти фан-зону.

"Фан-зона буде використана в повному обсязі. Ми подумаємо про те, як безпечно розмістити людей, в тому числі з рамками, доглядом. Ми таке багато разів проводили", - запевнив Аваков.

На уточнююче запитання, яким чином планується розвести прихильників двох кандидатів, Аваков відповів:

"Ми пропонуємо поділ... фан-секторів на кілька зон, щоб максимально уникати конфронтаційної риторики".

За словами міністра, на стадіоні і поза ним планується задіяти до 10 тисяч правоохоронців.

Читайте також:Тайванський мільярдер вирішив піти в президенти, тому що його благословила морська богиня