Війна
18 лютого 2015
Танки терористів розстріляли колону, що виходила з Дебальцевого - Семенченко
Він додає, що всі ці події потребують розслідування
news-image

Танки терористів розстріляли колону українських військових, що виходила з Дебальцевого, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на слова комбата "Донбасу" Семена Семенченка.

"Отримав доповідь командира підрозділу який тримає передові позиції на "дорозі життя" ближче до Дебальцевого. Колона, яка виходить з Дебальцевого, на ділянці дороги залишилася без прикриття танків. Танки терористів вийшли на позиції і впритул розстріляли колону", - написав він в своєму ФБ.

Він додав, що українська артилерія і "Гради" "працюють" по танках противника. Триває евакуація поранених і вивезення загиблих.

"Дорогу тримаємо. Уточнюємо інформацію", - говорить Семенченко, і додає, що всі ці події потребують розслідування.

Читайте також:Штурмом Дебальцевого командує генерал - тракторист російської армії

Нагадаємо, що сьогодні  українські військові залишають Дебальцеве. Багато хто виходить з міста пішки – вже по трасі на Артемівськ їх підбирають українські підрозділи. Усі частини проривалися з боєм, розвідка пробила дорогу.  Бійці "Кривбасу" кажуть, що п'ять діб нічого не їли. Були в оточенні в Новогригорівці, під постійним мінометним обстрілом. Село, за словами військових, "стерли з лиця землі". За словами військових, поки що не всі українські формування змогли вийти з Дебальцевого.

Комбат "Донбасу" та народний депутат Семен Семенченко заявив, що, на його думку, глава Генштабу ЗСУ Віктор Муженко повинен піти у відставку, як це зборив екс-міністр оборони Валерій Гелетей.