Політика
24 квітня 2019
Рабінович: Зеленський дрейфує від Коломойського в сторону Пінчука і Сороса (відео)
В оточенні Володимира Зеленського останнім часом помічено більше людей Віктора Пінчука і Джорджа Сороса.
news-image

В оточенні кандидата в президенти України Володимира Зеленського останнім часом помічено більше людей Віктора Пінчука і Джорджа Сороса, ніж Ігоря Коломойського,  пише «Є!».

Про це в ефірі телепрограми «Епіцентр української політики» на телеканалі NewsOne розповів народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович.

«Ера Коломойського добігає кінця, особливо ера його спілкування з Володимиром Зеленським. У них були нормальні відносини і, напевно, залишилися непогані. У тому, що Коломойський буде впливати на Зеленського, я дуже сумніваюся з багатьох причин», - заявив парламентарій.

Народний депутат зазначив, що зараз в оточенні кандидата в президенти з'явилися представники інших олігархів.

«По-перше, зараз в оточенні Зеленського набагато більше представників іншого українського олігарха - Віктора Пінчука. По-друге, там дуже багато представників Джорджа Сороса та інших іноземних груп », - пояснив він.

На думку глави партії «Опозиційна платформа - За життя», сам Ігор Коломойський в даний час більше зацікавлений не стільки в перемозі Зеленського, скільки в ураженні президента України Петра Порошенка.

«Думаю, Коломойський зараз більше зайнятий своєю внутрішньою радістю через ситуацію, яка склалася у Петра Порошенка», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Волкер виступив за прямий діалог Зеленського і Путіна