Політика
26 квітня 2019
Зеленський звинуватив ЦВК у позбавленні його можливості розпустити Раду (відео)
Переможець президентських виборів заявив, що ЦВК свідомо відкладає офіційне оголошення результатів виборів, щоб його інавгурація відбулася якомога пізніше.
news-image

Переможець президентських виборів заявив, що ЦВК свідомо відкладає офіційне оголошення результатів виборів, щоб його інавгурація відбулася якомога пізніше, пише «Є!» з посиланням на Дзеркало тижня.

Володимир Зеленський, який переміг на виборах президента України, стверджує, що Центральна виборча комісія нібито навмисне затягує офіційне оголошення результатів голосування, щоб інаугурація нового президента відбулася після 27 травня, і він не зміг розпустити парламент. 

"Перемога є, а повноважень – нема. Хтось від мене булаву ховає. Що відбувається, я пояснюю: ЦВК затягує офіційне оголошення результатів, щоб Верховна Рада могла затягувати дату призначення дня інавгурації. Щоб інавгурація була після 27 травня. Чому? Щоб у президента Зеленського не було навіть можливості думати про розпуск Верховної Ради", - заявив він у відеозверненні, опублікованому на офіційній сторінці в Facebook в четвер увечері, 25 квітня.

За словами Зеленського, він вважає, що ЦВК веде себе несправедливо по відношенню до новообраного президента. 

"Президент, у якого рівень довіри становить 73%, має, принаймні, право думати про можливий розпуск парламенту і мати право на таку можливість", - обурився майбутній президент.

Читайте також:Як Зеленському вести перемовини з Путіним: поради від Саакашвілі