Події
26 квітня 2019
У столиці 15-річний хлопець накинувся з ножем на матір та бабусю
У родині сталася сварка.
news-image

У столиці під час сімейного конфлікту 15-річний підліток накинувся з ножем на свою матір, а згодом і на бабусю. Обох жінок госпіталізували з множинними пораненнями голови та тіла, передає «Є!» із посиланням на прес-службу поліції Києва.

До поліції зателефонував хлопець та повідомив, що у квартирі на бульварі Дружби Народів він ножем вдарив свою матір і бабусю.

Правоохоронці, які оперативно прибули за викликом, у під'їзді вказаного будинку затримали підозрюваного. Підліток пояснив, що між ним та матір’ю виник конфлікт, під час якого він схопився за ніж.

"У розпалі словесної перепалки підліток почав наносити удари матері, а згодом накинувся і на бабусю. Після скоєного він викликав «швидку», а сам вийшов із квартири. Медики доставили жінок з множинними ножовими пораненнями до лікарні», - розповіла начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП у м. Києві Оксана Поплавська.

Наразі стан жінок стабільний, їм надається необхідна медична допомога.

15-річного хлопця затримали.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство".

За словами Оксани Поплавської, ця родина благополучна та на обліках служби сім’ї у справах дітей не перебувала. Сам підліток характеризується позитивно  і у поле зору правоохоронців до цього випадку не потрапляв.

Зараз з ним працюють співробітники ювенальної превенції, психологи , працівники соціальних служб та слідчі, які встановлюють всі обставини та причини злочину.

Читайте також: Патрульні винесли з пожежі жінку, яка хотіла накласти на себе руки (відео)