HBO показав кадри четвертої серії фіналу «Гри престолів» (відео)
Напередодні виходу нової серії фінального сезону "Гри престолів", прем'єра якої відбудеться 5 травня і триватиме 1 годину 18 хвилин, HBO показав кілька фотографій з четвертого епізоду.
news-image

Напередодні виходу нової серії фінального сезону "Гри престолів", прем'єра якої відбудеться 5 травня і триватиме 1 годину 18 хвилин, HBO показав кілька фотографій з четвертого епізоду, пише «Є!» з посиланням на 112.

На знімках показані ключові моменти епізоду. Після битви з Королем Ночі і його армією персонажам, що залишилися в живих належить поховати полеглих і зібрати сили для нової боротьби.

HBO HBO HBO HBO HBO HBO

Також опубліковано тизер нової серії. Тепер Вінтерфеллу необхідно протистояти військам, що йдуть з півдня. Дейенеріс Таргаріен готова битися за Залізний трон з королевою Серсеєю Ланністер.

"Ми виграли велику війну. Тепер ми виграємо останню війну", - говорить в ролику Дейенеріс.

Нагадаємо, заключна частина культового шоу розповідає про боротьбу людей з нежиттю і битву правителів за Залізний трон. Щоб уникнути витоків сюжету, його не показували критикам і рецензентам до офіційної прем'єри. Тим не менш фанати встигли розібрати промо-матеріали та скласти кілька теорій щодо розвитку подій у фіналі шоу. Одну з них творці серіалу вже підтвердили – це теорія про долю Вінтерфелла. Шоураннери також склали музичну підказку про те, як закінчиться серіал.

Читайте також:Володимир Зеленський фільмом «Слуга народу» дав людям надію, - юрист новообраного президента