Політика
4 травня 2019
Кличко на благодійному вечорі в Лас-Вегасі розіграв на аукціоні екскурсію Києвом
Про це міський голова повідомив у відеоролику, опублікованому на його Facebook.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко на запрошення президента WBCМаурісіо Сулеймана взяв участь у благодійному заході «Ніч чемпіонів» у Лас-Вегасі, США. Про це міський голова повідомив у відеоролику, опублікованому на його Facebook, інформує «Є!».

«Перебуваючи у сполучених штатах, отримав запрошення від президента WBC взяти участь в благодійному вечорі, на якому збираються всі чемпіони», – зазначив Кличко.

В коментарі під відео він написав, що Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Ленокс Льюіс, Оскар Де Ла Хоя та інші легенди боксу зібралися на благодійний вечір аби зібрати кошти на підтримку та реабілітацію спортсменів у всьому світі.

«І, оскільки перебуваю у відрядженні в США, був радий долучитися до заходу. Також не зміг не скористатись можливістю і зробив презентацію Києва, запропонувавши лот (на благодійному аукціоні, – ред.) – екскурсію нашим містом», – розповів мер української столиці.

Наостанок Віталій Кличко звернув увагу на те, що після Конгресу WBC в Києві, який пройшов восени 2018 року на його запрошення, на всіх емблемах цієї боксерської організації почали на передньому плані зображати найбільшим саме прапор України.

Читайте також: Кличко веде переговори про повернення в бокс