Світ
6 травня 2019
Байден назвав Трампа клоуном
Байден пояснив, що вважає Трампа клоуном, бо той говорить «безглузді речі».
news-image

Колишній віце-президент США Джо Байден, який оголосив про намір брати участь у наступних виборах президента, назвав чинного главу держави Дональда Трампа клоуном.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на УНІАН. Зазначається, що у Південній Кароліні під час зустрічі з донорами, які виділяють кошти на його президентську кампанію, один із них попросив Байдена відповісти на прізвиська, які дав йому Трамп.

Зокрема чинний президент називав Байдена «Сонним Джо». Екс-віце-президент наголосив, що волів би зберегти дискусію на вищому рівні і не брати участь у «грі прізвиськ», але все-таки відповів Трампу. 

«Є багато прізвиськ, які я схильний дати йому. Ми могли б просто розпочати з клоуна», - сказав він.

Байден пояснив, що вважає Трампа клоуном, бо той говорить «безглузді речі». Колишній віце-президент Джо Байден постійно конкурував з Трампом в опитуваннях громадської думки протягом декількох місяців, перш ніж офіційно оголосив про свій намір стати кандидатом від Демократичної партії.

Свої кандидатури на пост президента США від Демократичної партії вже висунули 18 високопоставлених демократів. 76-річний Байден – найстарший і найдосвідченіший політик в цій гонці. Це буде третя спроба Байдена стати президентом США – він балотувався в 1988 і 2008 роках. Президентські вибори в США відбудуться в листопаді 2020 року.

Читайте також:Мені не вистачає любові, – Дзідзьо