Продюсерка «Гри престолів» вибачилась за те, що в кадр потрапив стаканчик Starbucks
Вона також жартома запропонувала компанії Starbucks заплатити за рекламу.
news-image

Виконавча продюсерка серіалу "Гра престолів" Берні Колфілд вибачилась за те, що в одній із серій в кадр потрапив стаканчик з мережі кав'ярень Starbucks, передає «Є!»

"Нам дуже шкода", - сказала Колфілд в ефірі Громадського радіо Нью-Йорка.
"Взагалі-то, знаєте, саме в Вестеросі (вигаданий світ, в якому розгортаються події серіалу - прим. ред.) вперше з'явився Starbucks, - додала зі сміхом вона. - Це маловідомий факт".

Колфілд зазначила, що подібні помилки при зйомках даного серіалу є великою рідкістю. Вона запевнила, що учасники знімальної групи, які відповідають за реквізит і декорації, "викладаються на 1000%" та підкреслила, що, якщо це найгірша помилка, яку вдалося помітити глядачам, то знімальна група "непогано справляється".

Колфілд також жартома запропонувала компанії Starbucks заплатити за рекламу. Представники телеканалу HBO, на якому показують серіал, раніше підтвердили, що стакан потрапив у кадр помилково.



"Гру престолів" знімали на території Великобританії, Ірландії, Марокко, Мальти, Іспанії, Хорватії, Ісландії, США, і Канади. Серіал показують в десятках країн. Він був створений за мотивами циклу романів "Пісня льоду і полум'я" Джорджа Мартіна. Прем'єра першого сезону відбулася 17 квітня 2011 року. Ця кіносага є одним з найдорожчих проектів в історії американського телебачення. За даними ЗМІ, восьмий сезон обійшовся компанії HBO в більш ніж $ 90 млн.

Прем'єру першої серії заключного сезону 14 квітня подивилися близько 17,4 млн глядачів США. 

Читайте також: У новій серії Гри престолів знайшли кіноляп