Події
8 травня 2019
Кабмін призначив голову Державної податкової служби
Сергій Верланов отримав посаду після конкурсу.
news-image

Сьогодні, 8 травня, Кабінет Міністрів призначив Сергія Верланова Головою Державної податкової служби (ДПС) на п’ять років з дати початку фактичного виконання обов’язків. Випробувальний термін триватиме місяць. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України, передає «Є!»

"Випробувальний термін триватиме місяць. Сергій Верланов отримав цю посаду як переможець конкурсу на посаду голови ДПС, який був оголошений 20 березня 2019 року Кабінетом міністрів України в рамках реформи Державної фіскальної служби розпорядженням № 163", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Сергій Верланов здобув вищу освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка: у 2003 році закінчив юридичний факультет за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістра права; у 2008 році отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук зі спеціальності «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень».

У листопаді 2008 року почав працювати на посаді юриста в одній із компаній Великої четвірки – PwC, де пропрацював до червня 2015 року. У 2015 – 2017 роках був співголовою юридичного правового комітету Американської Торгової Палати в Україні. З 2016 року є членом Громадської ради доброчесності, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (делегований Асоціацією правників України).

26 липня 2018 року призначений на посаду заступника міністра фінансів України.

Читайте також: Очільниця ДФС Києва за документами перебувала в зоні АТО, хоча фактично відпочивала, – ЗМІ