Політика
9 травня 2019
Рабінович: Закликаю всіх опозиційних політиків до об'єднання заради встановлення миру в країні (відео)
Вадим Рабінович закликав всіх по-справжньому опозиційних політиків об'єднатися заради порятунку країни.
news-image

Народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович закликав всіх по-справжньому опозиційних політиків об'єднатися заради порятунку країни.

Про це він заявив в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!».

«Я постійно веду роботу з об'єднання опозиції. Говорю з мерами міст, веду переговори з політиками, які перебувають в справжній опозиції. Але зараз кожен з гравців, які знаходяться на нашому політичному полі, ні з ким об'єднуватися не хоче. Дуже багато сказано, багато образ - і тим не менше потрібно об'єднуватися заради порятунку України», - упевнений парламентарій.

За його словами, під час найближчих парламентських виборів українці обов'язково проголосують за мир.

«Володимир Зеленський виконав важливу функцію, перемігши Петра Порошенка. Але сьогодні, судячи з його заяв, новий президент нічого не хоче робити для встановлення миру в країні і для відновлення економіки. Це сумно, але це факт. Тому нам необхідно, прибираючи сміття, яке назбирала минула влада, на парламентських виборах проголосувати за ту політичну силу, яка принесе мир і підніме економіку з колін», - підкреслив народний депутат.

Політик вважає, що ще є час для об'єднання на базі партії «Опозиційна платформа - За життя».

«Я впевнений, що потрібно об'єднуватися, незважаючи ні на що. Ще раз звертаюся до всіх тих, хто грає на одному з нами політичному полі. Хлопці, один раз переступите через свої амбіції, через бачення себе, як пупа землі, - давайте об'єднаємося заради тих людей, які чекають від нас порятунку країни. Якщо немає, то ми підемо на вибори самі. Остання соціологія показує, що партія «Опозиційна платформа - За життя» зараз на другому місці, відразу за «Слугою народу». З огляду на те, що партії Зеленського поки в принципі не існує, то наша політсила в лідерах», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Євродепутати вимагають пояснити запрошення Лукашенка до Брюсселя