Політика
10 травня 2019
Коломойський розповів про можливий склад коаліції в Раді після виборів
Олігарх виключає коаліцію "Слуги народу" з колишніми регіоналами.
news-image

Після виборів до Верховної ради партія обраного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" за жодних обставин не піде на коаліцію з колишніми регіоналами. Про це інтерв'ю РБК-Україна заявив бізнесмен Ігор Коломойський, передає «Є!»

Коломойський зазначив, що, на його думку, в наступному парламенті коаліція "Слуги народу" з колишніми регіоналами неможлива.

З Тимошенко можлива, з Ляшком, Гриценком. З нормальними людьми, а не зі зрадниками, які в Москву за консультаціями їздять. Тут без компромісів. Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше голова ЦВК Тетяна Сліпачук заявила, що Центральна виборча комісія готова до дострокових парламентських виборів, якщо буде прийнято відповідне рішення.

Зазначимо, сам обраний президент Володимир Зеленський заявив, що говорити про розпуск Верховної ради ще зарано, оскільки повноважень президента він не має.

"Всі хочуть послухати, чи ми будемо розпускати парламент чи ні. Зарано про це говорити. Ще немає повноважень. Як тільки в мене будуть повноваження, ви отримаєте відповідь", - заявив Зеленський.
Читайте також: Коломойський заявив про можливе «перезавантаження України», як у 1917 році